Project Manager m/v

voor ons kantoor in Wolvertem

Jobomschrijving

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de volledige technische projectopvolging van logistieke vastgoedprojecten en rapporteer je aan de CTO.

Je draagt de volledige verantwoordelijkheid van bouwprojecten in België en Nederland van concept tot en met defintieve oplevering. Je bewaakt nauwgezet budget, kwaliteit en timing van de projecten en zorgt voor de periodieke rapporteringen.

Tijdens het voortraject sta je in voor het uitwerken van het bouwconcept rekeninghoudend met de noden van de klant en volgens WDP normen. Je zoekt naar verbeteringspunten en alternatieve oplossingen (vb ivm duurzaamheid). Je doet dit in samenspraak met je collega’s business development manager, sustainability engineer,... en met externe partners (architecten, huurders,...).

Tijdens het bouwtraject, organiseer je de prijsaanvragen en stel je een kwalitatieve prijsvergelijking op van de verschillende offertes. Je onderhandelt de voorwaarden en stelt in samenwerking met de juridische dienst sluitende aannemingscontracten op. Je volgt eveneens betrokken partijen proactief op en vertegenwoordigt WDP op werfvergaderingen.

Je bent verantwoordelijk voor het opleveringsproces, de controle van het asbuilt dossier, overdracht naar de Facility Managers, de nazorg en de nacalculaties.

 

Profiel

  • Je hebt een master burgerlijk of industrieel ingenieur – bouwgerelateerd
  • Je hebt minstens 5 à 7 jaar relevante ervaring als projectmanager bij een ontwikkelaar, aannemer of multidisciplinair studiebureau en hebt praktische kennis en inzicht in de verschillende fases in het bouwproces (ervaring in semi-industrieel vastgoed is een voordeel)
  • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden, ook in het Frans en Engels
  • Je bent een dynamisch, ondernemend persoon met zin voor professionalisme, een directe no-nonsense aanpak
  • Je bent een teamplayer

 

Ons aanbod

Bij ons krijg je een contract voor onbepaalde duur en een degelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, waaronder een zeer uitgebreide groepsverzekering, een individueel en een collectief bonusplan. Uiteraard voorzien we ook een mooie bedrijfswagen inclusief tankkaart en state-of-the art tools (iPhone, laptop,...). Verder krijg je de kans om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. door interne en externe opleidingen. Daarenboven word je warm onthaald in een team van enthousiaste collega’s die altijd bereid zijn jou te helpen.

 

Solliciteer vandaag nog via cv warehouse

https://candidate.cvwarehouse.com/Job/130162-project-manager
of stuur een mailtje met cv en motivatie naar
sophie.corona [at] wdp.eu

Nog vragen? Bel Sophie op 052/338 482