Vacancy

Jr Project Manager Breda (FT) m/v

Jobomschrijving

Als junior projectmanager ondersteun je je collega project managers (en in 2de instantie collega facility managers) en rapporteer je aan de CTO.

Je biedt technische ondersteuning bij de opvolging van de logistieke vastgoedprojecten: van concept tot en met oplevering.  Hierbij hou je steeds rekening met de wensen van de klant en de WDP uitgangspunten.

Jij neemt de praktische controles van bouwplaatsen voor jouw rekening ter voorbereiding van de opleveringen.  Je collega project managers zullen je hierin steeds bijstaan.

Je controleert en begeleidt samen met de architecten en adviseurs het vergunningstraject.

Tijdens het bouwtraject, organiseer je de prijsaanvragen en stel je een kwalitatieve prijsvergelijking op van de verschillende offertes.  Je volgt eveneens betrokken partijen proactief op en vertegenwoordigt WDP op bouwvergaderingen.  Je bewaakt nauwgezet budget, kwaliteit en timing van de projecten en zorgt voor de periodieke rapporteringen.

Je zorgt voor de controle van het asbuilt dossier, overdracht naar de facility managers, de nazorg en de nacalculaties.

Profiel

  • Je hebt minimaal een bachelor titel (vb bouwkunde)
  • Je hebt minstens 1 à 2  jaar relevante ervaring als projectmanager bij een ontwikkelaar, aannemer of multidisciplinair adviseur en hebt praktische kennis en inzicht in de verschillende fases in het bouwproces.
  • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden
  • Je bent Nederlandstalig en kan je vlot uitdrukken in het Engels.
  • Je bent een dynamisch, ondernemend persoon met zin voor professionalisme, een directe no-nonsense aanpak.
  • Je bent een teamplayer.

Ons aanbod

Een job bij WDP betekent werken binnen een snel groeiende, internationale omgeving.

WDP biedt je een contract voor onbepaalde duur en een degelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen waaronder een zeer uitgebreid verzekeringspakket en een individueel bonusplan.  Daarnaast voorzien we ook een bedrijfswagen inclusief tankpas, een gsm en laptop.

Verder krijg je de kans om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. door interne en externe opleidingen en zijn er doorgroeimogelijkheden.  Daarenboven word je warm onthaald in een team van enthousiaste collega’s die altijd bereid zijn jou te helpen.

 

Interesse? Je kan reageren via onze website www.wdp.be of je cv doormailen naar sophie.corona [at] wdp.eu (sophie.corona [at] wdp.eu).

 

Benieuwd naar wie WDP is?   Snuif je graag de sfeer op?

Neem alvast een kijkje op social media….

 

Solliciteer vandaag nog via onze site www.wdp.eu

of stuur een mailtje met cv en motivatie naar

sophie.corona [at] wdp.eu

 

Nog vragen? Bel Sophie op +32 52 338 482

Share